After installing xFlow, using Apache, the page will not load

book

Article ID: 4124

calendar_today

Updated On:

Products

SUPPORT AUTOMATION- SERVER CA Service Desk Manager - Unified Self Service KNOWLEDGE TOOLS CA Service Management - Asset Portfolio Management CA Service Management - Service Desk Manager

Issue/Introduction

After the installation of xFlow, using an Apache web server, and verifying services are running, the web port does not function.

If a netstat is run on the system you will also notice that the port (9002 by default) is not running.

If you try to launch Apache from a command prompt manually, by running:

%installpath%\CA\xFlow\APPS\UI\Apache24\bin\httpd.exe

An error is received.

Cause

The issue is caused because Apache is unable to start successfully on a Windows Server 2012 operating system without patches.

Environment

Windows Server 2012

Resolution

The In the Service Desk Manager 14.1.3+ installation Prerequisites the following is stated:

If you are deploying xFlow Analyst Interface with Apache Web Server on Windows 2012, update the KB2999226 patch for x64 Systems.

You must apply this needed Windows server patch. Once completed you should be able to start xFlow services, and confirm that the port is now running.

Additional Information

https://docops.ca.com/ca-service-management/14-1/en/implementing/implementing-ca-service-management-14-1-03

The information in this article has been included in our product documentation. You can find further details here:

https://docops.ca.com/ca-service-management/14-1/en/troubleshooting/troubleshooting-xflow-analyst-interface