Hub queues don't get created or work properly after upgrade to UIM 8.0

book

Article ID: 34279

calendar_today

Updated On:

Products

DX Infrastructure Management NIMSOFT PROBES

Issue/Introduction

After upgrading to UIM 8.0 from any previous version, some queues (either default queues, or customer-created GET queues) may not show up in the hub status window.

For example, a GET queue has been created in the following hub called get_qos_from_remote:

<Please see attached file for image>

Screenshot of Hub GUI, "Queues" Tab

But this queue does not show up at all in the status window:

<Please see attached file for image>

Screenshot of Hub GUI, "Status" Tab

Additionally, some queues (such as those queues for baseline_engine and prediction_engine) don't function properly, remaining in a "yellow" (unknown) state indefinitely. ?This may also affect the "probeDiscovery" and other queues.

This is caused by an issue with the way the baseline_engine and prediction_engine create their queues on systems whose hostname exceeds a certain length.

To resolve the problem, new versions of baseline_engine and prediction_engine have been made available:
?
?

These packages should be downloaded and then imported directly to the Nimsoft Archive, and then deployed to the primary hub. ?The hub should then be restarted, and the problem will be resolved.

?


?

Environment

Release:
Component: UIMHUB

Attachments

1558699585734000034279_sktwi1f5rjvs16oq2.jpeg get_app
1558699583757000034279_sktwi1f5rjvs16oq1.jpeg get_app