Devices found after discovery wizard launch not showing the OS Type field

book

Article ID: 33974

calendar_today

Updated On:

Products

DX Infrastructure Management NIMSOFT PROBES

Issue/Introduction

When launching a discovery wizard in UMP and not able to see the OS Type in your discovered machine the problem has to do with entering the wrong credentials.
  • It can be seen that when providing the right credentials there is an icon on the right side of the screen, next to the "Origin" of the machine. This icon represents a key, meaning that the credentials were entered properly. Also, we can see on the left part of the screen, close to the "Name" of our machine, the icon of the operating system where our machine is hosted.

<Please see attached file for image>

User-added image
?
  • When entering the right credentials we can see the OS Type is being shown, along with the version, name and description of the OS.

<Please see attached file for image>

User-added image
?
  • However, when entering the wrong credentials we won't be able to see the icon with the key next to the "Origin" field. Also, we can easily realize that the icon representing the OS where our machine is hosted has been replaced by a general?device icon.

<Please see attached file for image>

User-added image
?
  • As per entering the wrong credentials, we won't be able to see the OS Type field under the features of the machine discovered.

<Please see attached file for image>

User-added image
?

Environment

Release:
Component: CAUIM

Attachments

1558699674643000033974_sktwi1f5rjvs16org.jpeg get_app
1558699672848000033974_sktwi1f5rjvs16orf.jpeg get_app
1558699671137000033974_sktwi1f5rjvs16ore.jpeg get_app
1558699669236000033974_sktwi1f5rjvs16ord.jpeg get_app