UIM: UMP portal website displayed in text without a logon prompt

book

Article ID: 185705

calendar_today

Updated On:

Products

NIMSOFT PROBES DX Infrastructure Management

Issue/Introduction

We have UIM 9.20 with Multiple UMPs configured + Netscalar Load Balancer but cannot logon to the secondary UMP (UMP2).

The following is displayed when accessing the UMP2 or the UMP Virtual Name with all browsers

Cause

Missing ...:\Nimsoft\probes\service\wasp\license\CAOEM_PortalOEM_oem.li file on UMP2

Environment

Release : 9.2.0

Component : UIM - UMP

Resolution

Solution 1:

A. Deactivate the wasp on UMP2
B. Copy the ...\Nimsoft\probes\service\wasp\license\CAOEM_PortalOEM_oem.li file from UMP1 (Primary UMP) to UMP2 (Secondary UMP) ...\Nimsoft\probes\service\wasp\license\ folder
C. Rename the ..\Nimsoft\probes\service\wasp\webapps\ROOT to Nimsoft\probes\service\wasp\webapps\ROOT_old
D. Rename the ..\Nimsoft\probes\service\wasp\work folder to Nimsoft\probes\service\wasp\work_old
E. Activate the wasp 

NOTE: If all is working and you have made changes to the wasp\webapps\ROOT\WEB-INF\classes\portal-ext.properties file you will need to deactivate wasp and copy this back in from the backup of wasp\webapps\ROOT_old\WEB-INF\classes\portal-ext.properties

Solution 2:

Follow steps in article title: UIM - UMP login goes to Liferay license error

https://ca-broadcom.wolkenservicedesk.com/external/article?articleId=111094

Additional Information

Configure Multiple UMP Servers

https://techdocs.broadcom.com/content/broadcom/techdocs/us/en/ca-enterprise-software/it-operations-management/unified-infrastructure-management/9-0-2/installing/install-unified-management-portal-ump/configure-multiple-ump-servers.html#concept.dita_ccca70f3ea498c779fe00d4087702e0706767e9b_ConfigurethePortalforMultipleUMPServers