Login to admin Ui and clicking on the server doesnt display policy store objects

book

Article ID: 142971

calendar_today

Updated On:

Products

SITEMINDER CA Single Sign-On

Issue/Introduction


With the Adminui configured to connect to multiple policy servers, We see policy store objects not being displayed in admin ui for few servers.
However, other connections are working fine. 

In the Server.log for the adminUI the following message is observed. 

2020-01-03 11:44:55,161 ERROR [com.ca.siteminder.framework.xps.security.AdministratorRelationship] (default task-63) Failed to fetch administrator record for user: [N6AED7] CN=N6AED7,OU=ISS,OU=CORE,DC=prod,DC=travp,DC=net: com.ca.siteminder.uiagent.UIAgentException: Cause: com.ca.siteminder.rpc.rpc.SystemError: AGENTAPI_FAILURE 

 

 

Environment

Release : 12.7

Component : SITEMINDER -POLICY SERVER

Resolution

Increased the default timeout in the AdminUI for the connection in question.

Under Administration/Policy Server Connections 
Modify the policy server experiencing the connection issue.
Under 'Advanced" increase the timeout value. 
Log out and back in to the AdminUI and test the connection in question. 

https://techdocs.broadcom.com/content/broadcom/techdocs/us/en/ca-enterprise-software/layer7-identity-and-access-management/single-sign-on/12-8-03/using/administrative-ui/administrator-and-related-dialogs-reference/administration-ui-server-dialog.html

 

Additional Information

https://techdocs.broadcom.com/content/broadcom/techdocs/us/en/ca-enterprise-software/layer7-identity-and-access-management/single-sign-on/12-8-03/installing/install-the-administrative-ui/optional-configure-additional-policy-server-connections-for-the-administrative-ui.html